Olcsó Weblap 2 hét alatt

Kezdő weblap

Korszerű weblap minden olyan funkcióval, amely egy weblap indításához szükséges

Kezdő weblap csomag
100.000 Ft

Haladó weblap

Design fokozó extra funkciók, fontos tartalmak kiemelése

Haladó weblap csomag
120.000 Ft

Profi weblap

Célzott ajánlatok, interaktivitás, professzionális látványelemek

Profi weblap csomag
140.000 Ft

Olcsó weboldal készítés

Olcsó weboldal készítés

Ugye, ma már Ön szerint sem kérdéses, hogy cégének szüksége van-e weboldalra?

Sőt, az aktuális trendek szerint a leghatékonyabb értékesítéshez lehet, hogy több weboldalra is szüksége van.

A kérdés csak az, hogy valójában milyen weboldalra van szüksége és mennyit érdemes költenie weboldal készítésre és annak  üzemeltetésére.

A kínálati oldalon áttekinthetetlenül nagy a választék. Egy weboldal elkészítésének költsége pár ezer forinttól, akár  több millióig terjedhet.

Aki nem érti a webfejlesztői szakkifejezéseket és nincs tisztában a használhatósági és marketinges alapszabályokkal, kétségbeesetten kapkodja a fejét és próbálja értelmezni az ajánlatokban szereplő szakzsargonok jelentését. Adatbázis-struktúra tervezés, sitebuilding, képfeldolgozás, flash programozás, javascript képváltó, dinamikus ajánlatkérő űrlap, AJAX, PHP, blablabla...

Valóban az Ön feladata lenne megérteni a szakkifejezéseket? Önnek kellene tudnia meghatároznia, hogy ezek közül az értelmetlennek tűnő kifejezések közül mi szükséges ahhoz, hogy hatékony, jól működő weboldalt kapjon?

Szerintünk nem!

Az elmúlt évek során több száz weboldalon szerzett tapasztalatunk segített megalkotni egy olyan módszert, mely megkönnyíti Önnek a megfelelő megoldás kiválasztását.

Csomagjaink a leggyakoribb igények alapján lettek összeállítva. Az általunk alkalmazott technológia és munkafolyamat pedig lehetővé teszi, hogy ezen csomagok alapján rendkívül gyorsan, ezáltal meglepően alacsony áron tudjunk Önnek modern, minden igényt kielégítő weboldalt készíteni.

Mindezt anélkül, hogy Önnek a részleteken kellene törnie a fejét!

Az igényes kialakításon túl mi természetesnek vesszük, hogy honlapjának tartalmát annak elkészülte után, Ön bármikor tetszés szerint tudja bővíteni, vagy módosítani.

Nem kell többet másokra várnia és külön fizetnie a frissítésekért!

Kérjük, tekintse meg csomagajánlatainkat és válassza ki közülük az Ön igényeinek megfelelőt. Reméljük, ajánlatunk meggyőzi Önt arról, hogy a fent leírtak nem üres frázisok, hanem valódi értéket képviselnek!

Olcsó weblap készítés - Kezdő csomag  Olcsó weblap készítés - Haladó csomag  Olcsó weblap készítés - Profi csomag


Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy minden cég különböző.

Ennek megfelelően az elvárások is igen eltérőek lehetnek egy üzleti weblappal szemben. Csomagjainkat a leggyakoribb igények alapján állítottuk össze, a legjobb ár/érték arány megtartását tartva szem előtt.

Előfordulhat azonban, hogy csomagajánlataink között, mégsem találja az Önnek megfelelőt. Ez esetben weblap konfigurátorunkkal tetszőleges funkciókkal és vizuális elemekkel egészítheti ki készülő weblapját.

Ne feledje, a rendkívül kedvező ár, az opcionális elemekre is garantált!

 

Tovább a konfigurátorhoz >>>